Bruisende smeltkroes, Guesthouse Aurora, Reykjavík


Guesthouse Auroradoor Johannes Baas

Het is druk in Guesthouse Aurora. Japanners, Italianen, Britten, Nederlanders: het gastenverblijf in het centrum van Reykjavík is een smeltkroes van culturen. Dat maakt het levendig, maar tegelijkertijd ook onrustig.

Bedroom AuroraAurora heeft veertien kamers, verdeeld over drie verdiepingen. Er zijn ‘single rooms’, ‘double rooms’, ‘triple rooms’ en ‘family rooms’. Naast de verschillende ‘rooms’ hebben gasten de mogelijkheid om te overnachten in een studio van twee tot zes personen. Kijk hier voor prijzen.

De kamers zien er verzorgd uit. Met name de dikke matrassen zijnBathroom een groot pluspunt. Gasten die er eventjes op gaan liggen, zullen binnen de kortst mogelijke tijd van de wereld zijn. De badkamer wordt gedeeld en vinden bezoekers op de gang. Voor kleine wasbeurten biedt de wastafel op de kamers uitkomst.

‘s Ochtends wordt er gegeten in een ruimte onder het gasthuis. Bij de prijs voor de zogenaamde ‘rooms’ is het ontbijt inbegrepen. In stilte genieten, zit er niet in. De smeltkroes borrelt, vooral in de vroege morgen. Gasten met een ochtendhumeur zullen zich van het gekwebbel moeten afsluiten, of op de kamer ontbijten.

Personen die rust willen, kunnen misschien beter op zoek gaan naar een andere verblijfsplaats. Zij die puur een betaalbare slaapplaats willen en wel van leven in de brouwerij houden, zullen Aurora’s bruisende karakter als positief ervaren.

www.aurorahouse.is

  1. No comments yet.
(will not be published)


  1. No trackbacks yet.